top of page

FINE LINE TATTOO

Fine line tattoos (fijne lijn tatoeages) verwijzen naar een stijl van tatoeëren waarbij dunne, verfijnde lijnen worden gebruikt om afbeeldingen en ontwerpen te creëren. In tegenstelling tot traditionele tatoeages met dikkere lijnen, zijn fine line tattoos subtieler en hebben ze een delicaat uiterlijk. Bij fine line wordt vaak gedacht aan teksten, symbolen of minimalistische ontwerpen.

Er is veel mogelijk in dit gebied en samen met u word gekeken naar de mogelijkheden. Er kunnen ontwerpen voor u worden gemaakt als u daar wens naar heeft. Er is veel mogelijk en dit alles gaat in overleg met de specialist bij Beauty Ink.


*Prijs in overleg. Graag ontvang ik uw ontwerp en/of wensen via de mail info@beauty-ink.nl

Image by Antonino Visalli
iStock-1366285000.jpg

LASER REMOVAL

Wij werken met het hoogwaardige Q-switched ND Yag laser. Q-switched lasers worden vaak gebruikt voor het verwijderen van permanente make-up. Deze lasers zijn ontworpen om specifieke kleuren van pigment in de huid te richten en te fragmenteren, waardoor het lichaam de kleine deeltjes kan afvoeren.


Hier zijn enkele belangrijke punten over het poces:
1. Selectieve fotothermolyse. Q-switches lasers werken op basis van het principe van selectieve fotothermolyse. Dit houdt in dat de laser selectief reageert op bepaalde kleuren (golflengten) in het pigment, zonder aangrenzende weefsels te beschadigen. Dit betekend dat er geen beschadigen zullen plaatsvinden aan de huid.


2. Verschillende golflengten. Q-switched lasers zijn beschikbaar in verschillende golflengten om verschillende kleuren te behandelen. Verschillende pigmentkleuren absorberen verschillende golflengten van licht. Dit betekend dat wij selectief kunnen zijn in het verwijderen van bepaalde kleuren pigment.


3. Meerdere sessies. Het verwijderen van permanente make-up met eej Q-switched laser vereist meestal meerdere sessies. De exacte hoeveelheid hangt af van factoren zoals de kleur van het pigment, de diepte ervan, hoe verzadigt het in de huid zit en de reactie van de huid op de laser behandeling.

Wij bieden 3 soorten laserbehandelingen aan.


Permanente make-up verwijderen.
Als je slecht gezette PMU wilt verwijderen. Dit kan komen door de verkeerde kleur in de huid, te diep gezette PMU of een verkeerd model. Hierbij is het belangrijk om de oude permanente make-up zoveel mogelijk te vervagen. Onze permanente make-up specialist Suzan zal dit proces nauwlettend in de gaten houden. Als uw wenkbrauwen genoeg zijn vervaagd kan PMU-specialist Suzan hier weer nieuwe prachtige powderbrows opzetten.


Anti grijs behandeling.
Deze behandeling is vaak 1-malig en zorg ervoor dat de grijze gloed uit de wenkbrauwen wordt gefilterd. De grijze gloed kan voorkomen doordat de wenkbrauwen veel zonlicht hebben gehad en niet goed zijn beschermd, huidtype met een vettere huid of onjuiste kleurkeuze. Hierna zijn de wenkbrauwen klaar voor een touch-up behandeling en heeft u weer lang plezier van mooie powderbrows met de juiste kleur.


Tatoeage verwijdering
Voor het verwijderen van kleine tatoeages kunt u bij ons een afspraak maken. Wij voeren deze behandeling uit op kleine tatoeages. Als u wilt weten of u hiervoor bij  ons terecht kunt, zien wij graag via de mail een foto van uw tatoeage tegemoet.

bottom of page