top of page

BROW STYLING

Ook voor browstyling kunt u bij ons terecht!
Wij bieden diverse behandelingen aan. Van een natuurlijk resultaat tot een make-up look. U bent bij ons aan het goede adres. Bij alle wenkbrauw behandelingen wordt er browmapping inclusief waxen toegepast om het model zo symmetrisch mogelijk te krijgen en de overtollige haartjes te verwijderen.


Hybrid browstyling
Bij de hybrid browstyling worden de wenkbrauwen in model gebracht volgens onze unieke browmapping. Na goedkeuring van het model wordt de hybrid verf
aangebracht. Bij een hybrid brow treatment worden de wenkbrauw haartjes en de huid geverfd wat een mooi strak en opgevuld resultaat geeft. Perfect voor als je bijvoorbeeld (pmu) powderbrows overweegt!

Brow lamination
Brow lamination is een behandeling voor de wenkbrauwen die de haren in een bepaalde richting fixeert, waardoor een vollere en gestylde look ontstaat. Het hebben van dunne en warrige wenkbrauwen zijn verleden zijn. Deze wenkbrauwen kan je perfect stylen door de browlamination behandeling. Een meer open blik en jeugdige uitstraling is kenmerkend voor deze behandeling. Nadat de haren zijn gelamineerd word er een verf aangebracht. Hierbij wordt voor een natuurlijke verf behandeling of een hybrid verf gekozen. De keuze is afhankelijkvan het effect dat je wilt creëren. De specialist van Beauty Ink zal je helpen bij het maken van de juiste keuze.

IMG_1490.JPG
Ламинирование ресниц.jpeg

LASH STYLING

Een lash lift behandeling is een cosmetische procedure die is ontworpen om de natuurlijke wimpers te krullen en te liften, waardoor ze een vollere en meer open uitstraling krijgen. Het is een populaire behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk ogende krul zonder het gebruik van wimperextensions. Bij Beauty Ink zorgen wij voor een goede nabehandeling. Hierom wordt er als laatste stap van de behandeling en keratine serum aangebracht dat de haartjes tot in de wortel voed.

Voordelen van een Lash Lift:
-    Natuurlijke uitstraling: Geeft een natuurlijke krul aan de wimpers zonder het gebruik van extensions.
-    Langdurige resultaten: Het effect kan weken tot zelfs enkele maanden aanhouden, afhankelijk van de haargroeicyclus.
-    Geen dagelijkse styling nodig: Vermindert de noodzaak van dagelijkse wimperkruller en mascara.

 

bottom of page