top of page

EYELINER

Wat is permanente eyeliner?

Bij een eyeliner wordt er met een naaldmodule pigment in de wimperrand en deel van het bovenooglid aangebracht. De dikte verschilt in de soort eyeliner. Dit word uitgebreid met u besproken en er word gekeken naar de juiste behandeling die bij uw ogen past.


Het proces van een eyeliner behandeling gaat als volgt:
1. Consultatie. Een grondige consultatie met de cliënt om hun verwachtingen te begrijpen, de gewenste eyelinerstijl te bepalen en eventuele allergieën of contra-indicaties te bespreken.


2. Ontwerp en kleurselectie. De behandelaar zal het ontwerp van de eyeliner bespreken en samen met de cliënt de juiste kleur selecteren op basis van hun huidtint en voorkeur.

3. Tekenen van de eyeliner. Voorafgaand aan het aanbrengen van de permanente eyeliner wordt de gewenste vorm en dikte op de huid getekend. Dit dient als een gids tijdens de behandeling.


4. Procedure. Met behulp van een speciale PMU-machine en een fijne naald wordt het pigment voorzichtig in de bovenste lagen van de huid aangebracht om de gewenste eyeliner-look te creëren. Afhankelijk van het gewenste resultaat en de diepte van de kleur, kan de behandeling in de nabehandeling nog verder uitgewerkt worden. Het doel is om het meeste hoeveelheid pigment in de eerste behandeling toe te voegen. Naar wens kan in de nabehandeling nog worden gekeken naar uitbreiding van de dikte en kleurintensiteit.


5. Nazorg. Na de behandeling worden nazorginstructies meegegeven, zoals het vermijden van water, zonlicht, oog make-up vermijden om hierdoor de genezing te bevorderen.

Wij bieden 3 soorten eyeliners aan.

 

Infralash

Dit is de meest subtiele eyeliner en ook onze meest geboekte. Bij een infralash eyeliner wordt er een dun lijntje in de wimperlijn aangebracht. Dit bootst het uiterlijk na van een donkere wimperlijn, waardoor je meteen een meer sprekende oogopslag krijgt en optisch vollere wimpers. 

 

Shaded infralash

Bij deze infralash word er een schaduw aangebracht naar het ooglid toe. Dit zorg voor een subtiel oogschaduw veegje. Het grote verschil met de klassieke infralash is dat deze vorm word geschaduwd. De look zal hierdoor ook softer ogen.

 

Babywing liner 

De Baby eyeliner/Infralash is een subtiel lijntje door de wimperrand heen, waarbij het lijkt of je vollere wimpers hebt. Er zal een subtiele wing doorlopen. Dit zal een verfijnd lijntje zijn om zo het oog perfect te acentueren.

De perfecte keuze als je voor een natuurlijke uitstraling wilt gaan. 

Ook kunt u bij ons terecht voor een lijntje onder de ogen. Dit word op een subtiele manier aangebracht, om zo de ogen op de meest verfijnde manier te benadrukken. 

IMG_0867.jpg
iStock-1493020726_edited_edited.png
iStock-1795639907_edited.jpg

Kosten infralash €245,- inclusief 1 nabehandeling na 6-8 weken.

Kosten shaded eyeliner  €275,- inclusief 1 nabehandeling na 6-8 weken.

Kosten babywing liner €255,- inclusief 1 nabehandeling na 6-8 weken.

bottom of page