top of page

LIP PIGMENTATIE

Wat is lip pigmentatie?
Met een hygiënische naaldmodule wordt het pigment aangebracht in de huid van de lippen. Hierbij kan extra accent gelegd worden op de contouren of het opvullen van lichtere/bleke plekjes. Contouren kunnen vervaagd zijn door gebruik van lipfillers of van het herpes simplex virus (koortslip). Ook kunnen wij asymmetrie corrigeren om een zo symmetrisch mogelijk resultaat te krijgen.


Het proces van een lip pigmentatie behandeling gaat als volgt:
1. Consultatie. Tijdens dit consult zal de PMU-specialist je lip vorm, huidskleur, huidige lipkleur en persoonlijke voorkeuren bespreken om de meest geschikte kleur en techniek te bepalen.

2. Kleurkeuze. De kleur van het pigment wordt zorgvuldig gekozen om bij je natuurlijke lipkleur en huidtint te passen. Natuurlijk is er ruimte voor verandering en verbetering. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over hoe de kleur eruit zal zien, omdat het direct na de behandeling intenser oogt dan het uiteindelijke genezen resultaat.


3. Procedure. De lip pigmentatie wordt uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur en naaldmodules. Het pigment wordt in de bovenste lagen van de lippenhuid ingebracht. De procedure wordt voor u zo aangenaam mogelijk gemaakt door een verzachtende gel en verkoelende gel toe te passen. Hierdoor zal de nabehandeling nagenoeg pijnloos zijn. Na 6-8 weken vindt de nabehandeling plaats. Tijdens de nabehandeling wordt gekeken naar eventuele lichtere plekjes en word er besproken wat de verdere wensen zijn. Soms wil men de lippen nog intenser, of enkel de contouren meer uitgesproken hebben. Dit alles wordt in samenspraak met de klant besproken.


4. Nazorg. Na de behandeling is het belangrijk om de instructies van de PMU-specialist op te volgen. Dit zorgt ervoor dat het best behaalde resultaat behaald kan worden. Deze nazorg ontvangt u via de mail.


5. Herstelperiode. Direct a de behandeling kunnen de lippen enigszins gezwollen en wat rood zijn. Dit neemt per uur af. U krijgt een mini ice-pack mee om te lippen zachtjes mee te koelen. U blijft de lippen hydrateren met een daarvoor bedoelde crème en binnen een week zullen velletjes optreden en snel weer verdwijnen.


Wanneer kies je voor lip pigmentatie? 

  • Geen of weinig tijd om make-up aan te brengen

  • Geen uitgesproken lipvorm meer

  • Moeite om lippenstift aan te brengen door slecht zicht

  • Jezelf mooier voelen

  • Meer zelfvertrouwen

  • Meer expressie in je gezicht

  • Litteken in je lip, dat je wil camoufleren 

IMG_3407_edited_edited.jpg
Facetune_25-01-2024-19-56-10_edited.jpg
iStock-1442941705.jpg

Kosten lippigmentatie €375,- inclusief 1 nabehandeling na 6-8 weken.

bottom of page