info@beauty-ink.nl 0642518185

Permanente Make-Up

U kunt bij ons terecht voor verschillende mogelijkheden in de permanente make-up. Wij zijn gespecialiseerd in: 

PMU Powder brows

PMU

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig ingekleurd. De naam zegt het al:  ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op zeer subtiele wijze pigment aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met wenkbrauw poeder zijn ingevuld. Het resultaat is semi-permanent.

Dit houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar weer bij ons langs kunt komen voor een opfris behandeling om nóg langer te genieten van perfecte wenkbrauwen. Kom langs bij ons in Doetinchem voor deskundig advies op het gebied van permanente make-up.

PMU Eyeliner & infralash

Wakker worden met een frisse blik? Niet meer ingewikkeld doen met make-up aanbrengen en verwijderen? Dan is dit de ideale oplossing! Met permanente make-up eyeliner zie je er op ieder moment van de dag fris en opgemaakt uit. Je hebt direct een open blik.

Bij de deepliner wordt een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit kan zowel op het bovenste als onderste ooglid worden aangebracht.

Een classic eyeliner en een design eyeliner zijn de meer opvallendere eyeliners. Bij deze varianten word gekeken naar het oog en ooglid. In sommige gevallen is het niet mogelijk een wing te plaatsen. Bij een intake gesprek worden alle mogelijkheden met u besproken.


PMU Lippen

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur of een vervaagde lipcontour.. De lippen worden volledig ingekleurd. Ook kunnen we Schisis (hazenlip) camoufleren. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist meer opvallende lip kleur. Ook bij deze behandeling is de kleur en intensiteit van de pigmenten geheel naar eigen wens te bepalen.

Kom langs bij ons in Doetinchem voor deskundig en vrijblijvend advies op het gebied van permanente make up.